h1

Presentació

Benvingudes i benvinguts,

avui he decidit començar un bloc, en el que voldria parlar de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i de l’impacte que crec que aquestes tenen en, pràcticament, tots els àmbits de la nostra vida. La majoria de les entrades estaran relacionats segurament amb les dificultats que podem tenir per utilitzar-les (escletxa digital, manca d’usabilitat, d’accessibilitat o de capacitació) i amb l’impacte que tenen o poden tenir a l’Administració Pública (eGov, oGov), ja que aquests són els temes que m’han interessat en els darrers anys. De totes formes, com crec que s’ha d’estar en un estat d’aprenentatge continu i això, en el cas de les TIC, vol dir conèixer noves tecnologies, aprendre a utilitzar-les i veure quina pot ser la seva utilitat en diferents àmbits i sectors …. és molt probable que aquest bloc acabi incloent també altres temes que estiguin relacionats amb elles.

I, com és un bloc personal i es veu que hi ha vida més enllà de les TIC 🙂 ….segurament hi haurà entrades d’altres temes, molt probablement de política que és una de les “ultimes aficions” o de teatre o … ja ho veurem.

Així començo aquest bloc amb la voluntat d’aprendre, reflexionar i compartir, amb l’objectiu d’intentar comprendre el que m’envolta i veure quin impacte tenen o poden tenir les TIC en tot això… veurem com evoluciona.

En qualsevol cas, espero que sigui del vostre interès i que feu tants comentaris com vulgueu:  les noves aportacions sempre són enriquidores i permeten construir coneixement tenint en compte diferents punts de vista.

Gràcies d’entrada pel vostre temps.

Esther Caparrós (@ecapfri)

Aquí podeu consultar el meu pèrfil a LInekdin

Veure el pèrfil d'Esther Caparrós

PD: Us agrada la imatge de la capçalera? És part d’un dels quadres de Cristina Vallés (@cristinavalles)

Última actualització: 5/2/2013

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: